Çarşamba, Temmuz 04, 2007

Bir mail hayatımızı ne kadar değiştirebilir?

Pek çoğumuza gelen spam mailleri siler atarız bende böyle yaparım ama içinde bir şey anlatılıyorsa merak eder araştırıp eğer yanlışsa gönderen kişiye döner ve bunun gerçekte ne olduğunu kendisine de belirtirim ki en azından bilgi çöplüğünde kaybolmayalım.

Alaza taşı : ALAZA adi verilen bu panzehir sigirlarin kendi korunma mekanizmalariyla olusturduklari od kesesinde olusan safra kesesi tasini andiran bir madde, ancak 1000-1500 hayvanda bir bulunan yaklasik parmak ucu buyuklugunde bir taş.

Dünya üzerinde pek çok ülkede Karaciğer rahatsızlıklarıyla ilgili kullanılmakta imiş bu madde Sarılık, Siroz ve hatta Karaciğer kanseri.

İnternet üzerinden de elde edilebilen bu taş (Gall Stone) biraz pahalı nijeryada yılda yaklaşık 100 Kg elde edilebiliyormuş sanırım türkiyede bu bilinç hala yok.

GALL Stone (7/11/2000) Dear Sir, Thanks for replying our mail on GALL Stone. Our price goes like this A gram goes for $30 50 grams goes for $1,500 100 grams goes for $3,000 1kg grams goes for $30,000 Our contact address: Victoria Azikan's & Son Nig......
Gfield Nigeria Limited [Nigeria]


yukarıda bi internet sitesinin satış rakamları var. ayrıntılı bilgi içn lik e de tıklayabilirsiniz. Tanıdığım insanlar içinde bunu denemek isteyen olursa haberi olsun çünkü genelde internette gördüğüm yazılar doktorlar tarafından yazılmış ama denemeden görmek mümkün değil tabii.

http://www.alibaba.com/catalog/10817281/Ox_Cow_Cattle_Gall_Bladder_Stone.html



2 Comments:

Blogger Unknown said...

Merhaba bende sığır haraza taşı vardır ve sürekli de çıkıyor ihdiyaci olan olasa bilir

Blogger Alaza taşı arıyorum said...

Benimle iltibata geç abi 05347235366

Yorum Gönder

<< Home