Perşembe, Mart 09, 2006

Boris Vian; Don De Lillo; Charles Bukowski; Issac Asimov; Amin Maalouf.

Kitaplığımın vazgeçilmezleri olması dışında bildiğim kadarıyla türkçede yayınlanan tüm kitaplarını okudum. Bu yazarları sevmeyen var mı?

4 Comments:

Blogger Yazarken Eğlenen Adam said...

Asimovun tamamını okudum neredeyse Amin Maalouf acayip bir adam tarzı enteresan. Bukowskiyi çok duydum ama kıçımı kaldırıp okumadım açıkçası.

Ben çok maymun iştahlıyım çok ama dağınık okuyorum yazar değilde esere göre gidiyorum. :)

Blogger Burcu Karadaş said...

ben sadece kapağa bakıorum geyiği yapmıcam..))

her tür okurum amma velakin cins bi kişilik olduğum için olsa gerek
popülerite kavramının tersine ne istiosam onu okurum.bazen inadına almam geçsin ki zaman sona bakayım die düşünürüm.gerçekten arıza var ben de :D

Blogger Bulsara said...

atonica : oku da nasıl olursa olsun.bukowski için bi örnek vereyim eline herhangi bir kitabını aldığında rastgele bir sayfayı açarsın ve o sayfada bulacağın şey mutlaka okkalı bir küfür yada ateşli bir sevişmedir.

burcyni : Ya aslında popülariteyle benim de aram pek sıcak diildir ama sırf sevdiğim bir yazarın bir kitabı popüler diye onu okumayı bırakmam (Örn: Amin Maalouf 100. ad çok popüler ama Tanios kayası yada semerkand bende daha derin etkileşimleri olan kitaplarır yada ışık bahçeleri bugüne kadar hiç tanımadığım birini bana tanıtmıştır. yakında ondan bahsedicem zaten)kendini belli kalıplara uydurup günlük yaşamı hazır giyim tarzında yaşayanlara bende karşıyım ki hala inad uğruna titanic i izlemyenlerdenim :) fekat kate winslet in enigmasını çok severek bir kaç kez izlemişliğim vardır.

Blogger XMAN said...

saydıklarından sadece maalouf u okudum.çok etkileyici buldum.benzer tarz ihsan oktay anar'da da mevcut.her 2 yazarın hayranıyım:)

Yorum Gönder

<< Home